Вицеви со плавуши!

Страна 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Go down

default Re: Вицеви со плавуши!

Пишување by LeKi on Сре Jул 25 2007, 20:13

како господ ги направил русокосите:
- правел метла и се зафркнал!
avatar
LeKi
Администратор
Администратор

Male
Број на мислења : 1098
Age : 24
Локација : Куманово
Registration date : 2006-10-13

Преглед на профилот на членот http://macedonia.editboard.com

Вратете се на почетокот Go down

default Re: Вицеви со плавуши!

Пишување by LeKi on Сре Jул 25 2007, 20:14

се возат две русокоси во фиќо.
фиќото почнало да трокира.
едната русокоса ја отвора хаубата:
- па ти немаш мотор!
другата отвора позади.
- уф, еве резервен!
avatar
LeKi
Администратор
Администратор

Male
Број на мислења : 1098
Age : 24
Локација : Куманово
Registration date : 2006-10-13

Преглед на профилот на членот http://macedonia.editboard.com

Вратете се на почетокот Go down

default Re: Вицеви со плавуши!

Пишување by LeKi on Сре Jул 25 2007, 20:14

две плавуши разговараат
-што ли зборат машките кога се сами?
-па, ваљда исто што и ние!
-како не им е срам????
avatar
LeKi
Администратор
Администратор

Male
Број на мислења : 1098
Age : 24
Локација : Куманово
Registration date : 2006-10-13

Преглед на профилот на членот http://macedonia.editboard.com

Вратете се на почетокот Go down

default Re: Вицеви со плавуши!

Пишување by LeKi on Сре Jул 25 2007, 20:15

- како ќе забележите дека плавуша седела на компјутер?
- или на мониторот има коректор или џојстикот е влажен.
avatar
LeKi
Администратор
Администратор

Male
Број на мислења : 1098
Age : 24
Локација : Куманово
Registration date : 2006-10-13

Преглед на профилот на членот http://macedonia.editboard.com

Вратете се на почетокот Go down

default Re: Вицеви со плавуши!

Пишување by LeKi on Чет Jул 26 2007, 16:59

се караат две плавуши.
-зошто спиеше со мојот маж?
-па да видам кој е подобар, мојот или твојот.
-па глупачо, можеше мене да ме прашаш
avatar
LeKi
Администратор
Администратор

Male
Број на мислења : 1098
Age : 24
Локација : Куманово
Registration date : 2006-10-13

Преглед на профилот на членот http://macedonia.editboard.com

Вратете се на почетокот Go down

default Re: Вицеви со плавуши!

Пишување by LeKi on Чет Jул 26 2007, 16:59

Отишла плавуша во пошта да праша зошто не се конектира компјутерот и на интернет.
Службеник:
-А кој ви е password-от?
-7 ѕвездички.
avatar
LeKi
Администратор
Администратор

Male
Број на мислења : 1098
Age : 24
Локација : Куманово
Registration date : 2006-10-13

Преглед на профилот на членот http://macedonia.editboard.com

Вратете се на почетокот Go down

default Re: Вицеви со плавуши!

Пишување by LeKi on Чет Jул 26 2007, 17:00

вљубена русокоса му вели на својот сакан
драги гледај како се бакнуваат оние две птички на дрвото
типот весело
ајде и ние
Pусокосата:а,ако се скрчши гранката?
avatar
LeKi
Администратор
Администратор

Male
Број на мислења : 1098
Age : 24
Локација : Куманово
Registration date : 2006-10-13

Преглед на профилот на членот http://macedonia.editboard.com

Вратете се на почетокот Go down

default Re: Вицеви со плавуши!

Пишување by LeKi on Чет Jул 26 2007, 17:00

си разговараат плавуша и мајка и.
мајката ја прашува на плавушата:
-добро, ќерко, кога ќе се мажиш?
-што? да се мажам? аман бре мамо за една колбасица цела свиња ли да земам.
avatar
LeKi
Администратор
Администратор

Male
Број на мислења : 1098
Age : 24
Локација : Куманово
Registration date : 2006-10-13

Преглед на профилот на членот http://macedonia.editboard.com

Вратете се на почетокот Go down

default Re: Вицеви со плавуши!

Пишување by LeKi on Чет Jул 26 2007, 17:00

си разговараат плавуша и мајка и.
мајката ја прашува на плавушата:
-добро, ќерко, кога ќе се мажиш?
-што? да се мажам? аман бре мамо за една колбасица цела свиња ли да земам.
avatar
LeKi
Администратор
Администратор

Male
Број на мислења : 1098
Age : 24
Локација : Куманово
Registration date : 2006-10-13

Преглед на профилот на членот http://macedonia.editboard.com

Вратете се на почетокот Go down

default Re: Вицеви со плавуши!

Пишување by LeKi on Чет Jул 26 2007, 17:01

врти плавуша кај дечкото на мобилен и од таму слуша женски глас:
- претплатникот не е достапен...
... па оваа реагира:
- ма немој, краво една, а тебе достапен ти е, а???
avatar
LeKi
Администратор
Администратор

Male
Број на мислења : 1098
Age : 24
Локација : Куманово
Registration date : 2006-10-13

Преглед на профилот на членот http://macedonia.editboard.com

Вратете се на почетокот Go down

default Re: Вицеви со плавуши!

Пишување by LeKi on Чет Jул 26 2007, 17:01

зошто плавуши се покриваат со ќебе додека седат пред компјутер?
се плашат дека ќе ги нападне вирус.
avatar
LeKi
Администратор
Администратор

Male
Број на мислења : 1098
Age : 24
Локација : Куманово
Registration date : 2006-10-13

Преглед на профилот на членот http://macedonia.editboard.com

Вратете се на почетокот Go down

default Re: Вицеви со плавуши!

Пишување by LeKi on Чет Jул 26 2007, 17:02

како ќе запослиш плавуша цел ден?
на еден празен лист од двете страни напиши завpти
avatar
LeKi
Администратор
Администратор

Male
Број на мислења : 1098
Age : 24
Локација : Куманово
Registration date : 2006-10-13

Преглед на профилот на членот http://macedonia.editboard.com

Вратете се на почетокот Go down

default Re: Вицеви со плавуши!

Пишување by LeKi on Чет Jул 26 2007, 17:02

азговараат два плавуши:

- "мислам дека сопругот ме изневерува".
- "како тоа"?
- "па ни едно од децата не личи на него"
avatar
LeKi
Администратор
Администратор

Male
Број на мислења : 1098
Age : 24
Локација : Куманово
Registration date : 2006-10-13

Преглед на профилот на членот http://macedonia.editboard.com

Вратете се на почетокот Go down

default Re: Вицеви со плавуши!

Пишување by LeKi on Чет Jул 26 2007, 17:02

што ке направиш ако плавуша ти фрли кашикара?
ке го извадиш осигурачот и ке и ја фрлиш назад
avatar
LeKi
Администратор
Администратор

Male
Број на мислења : 1098
Age : 24
Локација : Куманово
Registration date : 2006-10-13

Преглед на профилот на членот http://macedonia.editboard.com

Вратете се на почетокот Go down

default Re: Вицеви со плавуши!

Пишување by LeKi on Чет Jул 26 2007, 17:03

што е заденичко помеѓу плавуша и шише пиво
и двете се празни од грлото нагоре
avatar
LeKi
Администратор
Администратор

Male
Број на мислења : 1098
Age : 24
Локација : Куманово
Registration date : 2006-10-13

Преглед на профилот на членот http://macedonia.editboard.com

Вратете се на почетокот Go down

default Re: Вицеви со плавуши!

Пишување by LeKi on Чет Jул 26 2007, 17:03

си биле 3 плавуши и се нашле пред една река и незнаеле како да ја поминат и фатиле златна рипка и оваа им вика ај пуштете ме ќе ви исполнам по една желба и првата плавуша вика ја сакам авион за да ја поминам реката и оваа и дава авион ама оваа не знаела да лета и паднала у реката ја изеле крокодили втората сакала хелокоптер и се десило исто што и со првата. и третата вика ја сакам да ми дадеш мозок од маж и рибава и дава и плавушава ејјјјјјјјјјјјјј абе ене мост онаму!!!!
avatar
LeKi
Администратор
Администратор

Male
Број на мислења : 1098
Age : 24
Локација : Куманово
Registration date : 2006-10-13

Преглед на профилот на членот http://macedonia.editboard.com

Вратете се на почетокот Go down

default Re: Вицеви со плавуши!

Пишување by LeKi on Чет Jул 26 2007, 17:04

зошто плавуша кога сере прави 2 купчиња????
зошто заборавила да ја извади тангата.
avatar
LeKi
Администратор
Администратор

Male
Број на мислења : 1098
Age : 24
Локација : Куманово
Registration date : 2006-10-13

Преглед на профилот на членот http://macedonia.editboard.com

Вратете се на почетокот Go down

default Re: Вицеви со плавуши!

Пишување by LeKi on Чет Jул 26 2007, 17:04

што е разлика меѓу плавуша и топка за куглање?
-во топката за куглање влегуваат само три прсти
avatar
LeKi
Администратор
Администратор

Male
Број на мислења : 1098
Age : 24
Локација : Куманово
Registration date : 2006-10-13

Преглед на профилот на членот http://macedonia.editboard.com

Вратете се на почетокот Go down

default Re: Вицеви со плавуши!

Пишување by LeKi on Чет Jул 26 2007, 17:05

што прави плавуша во пустина
мете прашина
avatar
LeKi
Администратор
Администратор

Male
Број на мислења : 1098
Age : 24
Локација : Куманово
Registration date : 2006-10-13

Преглед на профилот на членот http://macedonia.editboard.com

Вратете се на почетокот Go down

default Re: Вицеви со плавуши!

Пишување by LeKi on Чет Jул 26 2007, 17:05

отишле две плавуши на тестирање и после тоа еданата ја прашува другата:
- што направи?
- па не е лошо, дадов празен лист!
- и јас дадов празен лист - рекла првата.
- леле ке помислат дека сме препишувале
avatar
LeKi
Администратор
Администратор

Male
Број на мислења : 1098
Age : 24
Локација : Куманово
Registration date : 2006-10-13

Преглед на профилот на членот http://macedonia.editboard.com

Вратете се на почетокот Go down

default Re: Вицеви со плавуши!

Пишување by LeKi on Чет Jул 26 2007, 17:05

зошто плавуша не пие степ дpинк?
-зошто не знае како да стави 1 литар вода во толку мала кесичка
avatar
LeKi
Администратор
Администратор

Male
Број на мислења : 1098
Age : 24
Локација : Куманово
Registration date : 2006-10-13

Преглед на профилот на членот http://macedonia.editboard.com

Вратете се на почетокот Go down

default Re: Вицеви со плавуши!

Пишување by LeKi on Чет Jул 26 2007, 17:06

црвенокоса, црнка и плавуша работеле во иста фирма и имале шефица. арно ама бидејќи шефицата секој ден си одела порано од работа, овие три се договориле и тие еднаш да си отидат порано, бидејќи никој нема да забележи. си отишле тие, едната на шопинг, другата во кафич, а плавушата отишла дома, кога што ќе види, нејзиниот маж е во кревет со шефицата. се скрила таа некако да не ја приметат, додека не си отишла швалерката. сабајлето се собираат трите и црнката предлага:
- еј, абе супер беше вчера. ај да повториме денеска.
а плавушата одговара:
- не фала. мене вчера за малку ќе ме фатеа.
avatar
LeKi
Администратор
Администратор

Male
Број на мислења : 1098
Age : 24
Локација : Куманово
Registration date : 2006-10-13

Преглед на профилот на членот http://macedonia.editboard.com

Вратете се на почетокот Go down

default Re: Вицеви со плавуши!

Пишување by LeKi on Чет Jул 26 2007, 17:07

една многу секси плавуша имала продавница за бадеми и лешници и други апестициди, ама не можела се сама да постигне. затоа на вратата ставила натпис што гласи вака:
- сопственичката на оваа продавница бара двајца мажи што добро чукаат.
avatar
LeKi
Администратор
Администратор

Male
Број на мислења : 1098
Age : 24
Локација : Куманово
Registration date : 2006-10-13

Преглед на профилот на членот http://macedonia.editboard.com

Вратете се на почетокот Go down

default Re: Вицеви со плавуши!

Пишување by LeKi on Чет Jул 26 2007, 17:07

отишла плавуша во кафуч и нарачала вотка,една па друга ... па дваеста. и влегле 20 вoјници во кафичот и онака мртва пијана сите ја изе*але.
оди утре и келнерот и вика водка?
не од водката пи*ка ме боли
avatar
LeKi
Администратор
Администратор

Male
Број на мислења : 1098
Age : 24
Локација : Куманово
Registration date : 2006-10-13

Преглед на профилот на членот http://macedonia.editboard.com

Вратете се на почетокот Go down

default Re: Вицеви со плавуши!

Пишување by LeKi on Чет Jул 26 2007, 17:08

се возеле во лифт три сестри плавуши од 5, 15 и 25 години и виделе сперма во лифтот.
најмалата ја помирисала и рекла: сперма !
постарата ја помирисала и рекла: не е од наш влез !
најстарата ја помирисала и рекла: батали, на еден тип од ѓорче е !
avatar
LeKi
Администратор
Администратор

Male
Број на мислења : 1098
Age : 24
Локација : Куманово
Registration date : 2006-10-13

Преглед на профилот на членот http://macedonia.editboard.com

Вратете се на почетокот Go down

default Re: Вицеви со плавуши!

Пишување by Sponsored content


Sponsored content


Вратете се на почетокот Go down

Страна 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Вратете се на почетокот


 
Permissions in this forum:
Не можете да одговарате на темите во форумот