Сега е точно Пон Сеп 21 2020, 14:50

И покрај тоа што администраторите ќе се обидат да го избришат или променат секој материјал што носи кршење на закони што е можно побрзо невозможно е да се видат сите пораки и мислења. Вие разбирате дека сите мислења на овој форум ги изразуваат мислењата на авторите им, а не на администраторите, модераторите или вебмастерот (освен мислењата напишани од нив) соодветно тие не носат никаква одговорност.

Се согласувате дека нема да пишувате никаков груб, неприличен, вулгарен, плашлив, омразлив, сексуално ориентиран или било каков материјал кој може да наруши закони. Во спротивно може да се случи ваше банирање од форумот. (И вашиот Интернет провајдер да биде информиран) IP адресата од која ќе ги пишувате вашите мислења ќе биде запишана за да се запазат овие услови. Се согласувате дека вебмастерот, администраторите и модераторите на овој форум имаат право да ги избришат и променат вашите мислења секогаш кога ќе ги нарушите условите. Се согласувате дека секоја информација која ја внесувате може да биде запишана во нашата база. И покрај тоа што оваа информација нема да биде дадена на трети личности без ваше одобрение, вебмастерот, администраторите и модераторите не носат одговорност на хакерските упади кои можат да резултираат со очевидност на вашите податоци.

Системот на овој форум користи cookies за да ја запази информацијата на вашиот компјутер. Тие не содржат никаква информација која ќе ја напишете овде, туку се користат да се подобри функционалноста на форумите. Вашата е-маил адреса се користи само за потврда на регистрацијата (и за испраќање на лозинката ако случајно сте ја заборавиле).

Со кликнување на Согласен сум вие ги примате горенаведените услови.

1)Регистрирањето на форумот е бесплатно.Секој член има право да си избере свое корисничко име и шифра.Од кога тој ке го направи тоа не смее да ја каже својата шифра на никој.Забрането да се има 2 јузера бидејки можете да бидете банирани ако ве приметат администраторите.

2)"Macedonia" гарантира дека ке ја почитува приватноста и анонимноста на своите членови до одреден степен.При вашето регистрирање на Macedonia форум, ќе ви треба валидна електронска пошта и лозинка.Се друго е по ваша желба.

3)"Macedonia" може да разоткрие некои податоци ако членот е надвор од контрола или ја загрозува безбедноста на податоците и самиот форум.При секое логирање вашата IP адреса се снима.

4)Членот се согласува дека нема да се служи со материјал кој е лажен, клеветнички, злоупотребен, вулгарен, полн со омраза (расна, национална, сексуална, културна или лична), вознемирувачки кон другите членови и материјал кој ја повредува приватноста на членовите.

5)Рекламирање во сопствен интерес нема да се толерира. Секој линк кој води кон друга интернет страница и претставува тенденциозно рекламирање на истата ќе биде избришан.

6)Членот се согласува дека нема да нуди линкови кои водат до страници на кои се нуди илегално симнување на софтвер, музика, филмови и други лиценцирани материјали, како и страни кои содржат вируси, тројанци и друг материјал кој може да наштети на "Macedonia" и членовите.

7)Основен јазик на форумот е македонскиот, а препорачливо е користење на кирилица.
Сите пораки напишани на странски јазик ќе бидат избришани, а членовите ќе бидат опоменати дека ги прекршуваат правилата.Кршењето на правилата на форумот може да резултира и ќе резултира со бан, односно забранет пристап на страниците. За времетраењето на забраната одлучуваат администраторите на форумот, а членот ќе биде известен за причината и рокот на истекување.

8)Ако при кршењето на правилата се повредени законите на Република Македонија или некоја друга држава, доколку е потребно, администраторите може да соработуваат со сите домашни и странски правни институции, откривајќи ги сите потребни информации на прекршителот (IP адреса, e-mail...).

9)Сите прашања во врска со "Macedonia", форумот, правилата, ваши предлози, критики и сугестии може да ги објавите во форумот Macedonia каде ќе добиете одговор во најскоро можно време.
Не "трчајте" по администраторите и модераторите насекаде на форумот, за прашања обратете се во форумот наменет за тоа.