Вицеви без наслов
+3
^^ShOkaTa^^
Aleksandar4e
LeKi
7 posters
:: Дружење и забава :: Хумор
Страна 4 of 4
Страна 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Вицеви без наслов
Трпе се вози во воз. Наспроти него седи постар човек. Одеднаш, крај левото уво на Трпе долетува плунка. Трпе се чуди и го гледа постариов човек како собира плунка и повторно плука, но сега крај неговото десно уво.
-Простете- се извинува постариов човек- но јас сум светски првак во прецизно плукање...
Трпе не вели ништо, само собира плувачка, плука и право на овој в лице.
-Ох, извинете-вели Трпе-јас сум само аматер...
-Простете- се извинува постариов човек- но јас сум светски првак во прецизно плукање...
Трпе не вели ништо, само собира плувачка, плука и право на овој в лице.
-Ох, извинете-вели Трпе-јас сум само аматер...
Прослава на Нова Година во едно претпријатие. Во една канцеларија е темница и се слушаат воздишки:
-Ох, Миле, Миле! Никогаш... не си ме... љубел вака... Дали е тоа... поради ова новогодишно... расположение?
-Кој знае.... можеби е затоа што не сум Миле...
-Ох, Миле, Миле! Никогаш... не си ме... љубел вака... Дали е тоа... поради ова новогодишно... расположение?
-Кој знае.... можеби е затоа што не сум Миле...
Кога на едното јајце ќе закачиш тег од 1 кг, на другото тег од 5 кг, а на алатчето тег од 10 Кг, кој орган прв ќе откаже??
- Гласните жици
- Гласните жици
Се урнал авион на некој пуст остров и сите патници умреле само некој маж останал жив. Поминале неколку години, и никој не дошол да го спаси, а и на островот немало никој. Била само една камила, а немал видено жена долго време и рекол сега ќе имам секс со камилата па што сака нека биде. Арно ама, никако не можел да и' ја држи опашката и да ја работи.
По некое време се урнал пак авион и од сите патници останала жива само некоја манекенка. Мажот ја нашол како лежи во песокот и ја разбудил. Кога се разбудила му рекла:
- Дај ми да јадам и после се ќе сторам за те*е...
Мажот и' рекол:
- Вистина се' ќе сториш за мене?
Таа рекла:
- Да, се', се'!
Тој и дал јадење и и' рекол:
-За возврат сега имаш една тешка задача...Јас ќе пробам да ја ебам камилата, а ти ќе и' ја држиш опашката...
По некое време се урнал пак авион и од сите патници останала жива само некоја манекенка. Мажот ја нашол како лежи во песокот и ја разбудил. Кога се разбудила му рекла:
- Дај ми да јадам и после се ќе сторам за те*е...
Мажот и' рекол:
- Вистина се' ќе сториш за мене?
Таа рекла:
- Да, се', се'!
Тој и дал јадење и и' рекол:
-За возврат сега имаш една тешка задача...Јас ќе пробам да ја ебам камилата, а ти ќе и' ја држиш опашката...
Отишол некој човек во многу евтина јавна куќа. Се работел со некоја циганка за 100 денари и задоволен си отишол дома.
Следниот ден,сфатил дека фатил срамни вошки,и отишол кај циганката и и' вика:
-О,мори,од те*е фатив срамни вошки!!!
А циганкава му вика:
-Па за 100 денари да не сакаш свилени буби да ти пренесам???
Следниот ден,сфатил дека фатил срамни вошки,и отишол кај циганката и и' вика:
-О,мори,од те*е фатив срамни вошки!!!
А циганкава му вика:
-Па за 100 денари да не сакаш свилени буби да ти пренесам???
Еден млад поп имал трема пред првата своја миса, и се обраќа кај постариот поп за совет. Овој му кажал да се напие некоја ракиичка. Овој дрмнал 6-7 и отишол на миса.
После мисата младиот поп прашува:
- А, кажи каков бев?
- А, бе, супер беше како за прв пат, само што Исус не го предале партизаните, туку Јуда, а Ева на Адам му дала јаболко, а не секс, и на крај се вика Амин, а не фајронт!
После мисата младиот поп прашува:
- А, кажи каков бев?
- А, бе, супер беше како за прв пат, само што Исус не го предале партизаните, туку Јуда, а Ева на Адам му дала јаболко, а не секс, и на крај се вика Амин, а не фајронт!
Отишол Мујо на театар, па кога се вратил Фата го прашува како поминал.
- Море остај жено, досадно беше што да ти кажувам. Само на крајот беше интересно, кога делеа капути. Јас три си зедов.
- Море остај жено, досадно беше што да ти кажувам. Само на крајот беше интересно, кога делеа капути. Јас три си зедов.
Двајца старци седат на клупа и разговараат. Првиот прашува:
-Кажи, како сексот со бабата?
Овој одговара:
-Аааа, никако....не оди...а кај те*е?
Првиот вели:
-Откако го открив трикот со гас-маската....супер!!
-Каков е тој трик?-прашува вториот.
-Пред да почнам -вели првиот - и' ставам гас-маска. Штом ќе и' го затворам филтерот со рака меша како 18-годишна....
-Кажи, како сексот со бабата?
Овој одговара:
-Аааа, никако....не оди...а кај те*е?
Првиот вели:
-Откако го открив трикот со гас-маската....супер!!
-Каков е тој трик?-прашува вториот.
-Пред да почнам -вели првиот - и' ставам гас-маска. Штом ќе и' го затворам филтерот со рака меша како 18-годишна....
Фатил Црногорец женска и првата вечер кога се сексале никако да му се дигне.
-Djevojko, a da pokusas malo rukama?
Женската се обидува, ама неуспешно.
-Mala, a da mi ga popusis?
Се труди девојкава повторно, ама и натаму не му се дига. Црногорецот налутено и' се обраќа:
- Jel, djevojko, a tebi se ovo cesce desava?
-Djevojko, a da pokusas malo rukama?
Женската се обидува, ама неуспешно.
-Mala, a da mi ga popusis?
Се труди девојкава повторно, ама и натаму не му се дига. Црногорецот налутено и' се обраќа:
- Jel, djevojko, a tebi se ovo cesce desava?
Мајката на Славко го прашува Славко:
- Славко го поправи ли кецот по математика?
- Не бе мамо, професорката ми го напишала со пенкало!
- Славко го поправи ли кецот по математика?
- Не бе мамо, професорката ми го напишала со пенкало!
Некое девојче имало излез надвор до 9 саат, и татко и никогаш не ја оставал да седи повеќе. Еден ден девојчето го моли татко и да ја оствави до 12 саат, бидејки другарка и имала роденден. Татко и се согласил и ја пуштил.
Поминало 12, ќерката уште ја немало, поминало и 1, 2, 3, 4 и уште ја немало да се врати, и кога накај 5 сабајле еве ја таа си доаѓа.
Таткото: Кај си мори ти до сега?
Ќерката: Ама чекај да ти кажам...
Таткото: Што ќе ми кажеш те нема цела вечер!
Ќерката: Ама, тато ме силуваа...
Таткото: (се дере)Немој ти мене ме силуваа, силувањето е 5 минути работа, што се стори до сега
Поминало 12, ќерката уште ја немало, поминало и 1, 2, 3, 4 и уште ја немало да се врати, и кога накај 5 сабајле еве ја таа си доаѓа.
Таткото: Кај си мори ти до сега?
Ќерката: Ама чекај да ти кажам...
Таткото: Што ќе ми кажеш те нема цела вечер!
Ќерката: Ама, тато ме силуваа...
Таткото: (се дере)Немој ти мене ме силуваа, силувањето е 5 минути работа, што се стори до сега
Шета Рамче по Сахара со пешкир на рамо, сретнува бедуин и го прашува?
- Абе, другар, уште колку има до морето?
- Па, околу 3.000 километри.
- Е стварно е далеку... ама плажава ви е супер!
- Абе, другар, уште колку има до морето?
- Па, околу 3.000 километри.
- Е стварно е далеку... ама плажава ви е супер!
Страна 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
:: Дружење и забава :: Хумор
Страна 4 of 4